Columns ambassadeurs

De ambassadeurs van Active Ageing Nederland zijn stuk voor stuk personen die zich sterk maken voor gezond en zelfstandig oud worden. De ambassadeurs zijn altijd druk in de weer geweest voor de maatschappij. Zorgen, organiseren, besturen en activeren.

De ambassadeurs zijn bekende en minder bekende Nederlanders die Active Ageing Nederland een warm hart toedragen. Periodiek verzorgt een aantal van hen columns voor deze website, die op deze pagina gebundeld worden.

 

Meest recente columns

Slijtage

Slijtage

In haar nieuwe column voor Active Ageing Nederland gaat Marijke Hopman-Rock in op de relatie tussen voldoende beweging en chronische pijn door artrose.

Lees meer
Over blinde vlekken en slakken

Over blinde vlekken en slakken

In het zorgcentrum van mijn tante van 90 jaar staat een elektrische duo-fiets. Een prachtig ding waarop we samen geregeld tochtjes maken van ongeveer 20 kilometer.

Lees meer

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Vul hieronder uw gegevens in en blijf op de hoogte van alle evenementen en ontwikkelingen op het gebied van Active Aging!
* = verplicht veld

Onze missie

Active Ageing Nederland wil het leven van senioren aangenamer maken, zodat zij gezond en zelfstandig oud(er) kunnen worden. Om dit te bereiken bieden we een online en offline een kennis- een ontmoetingsplatform aan voor professionals die zich op senioren richten. Het platform is bedoeld voor overheden, kennisinstellingen, bedrijven en andere organisaties. Samen zijn we in staat om ervoor te zorgen dat senioren de regie over hun leven in eigen hand houden. Hierbij leggen we een accent op onder meer gezondheid, sociale participatie en veiligheid.

website: Netcreators