Blogs Frank van Lenthe

Frank van LentheDr. Frank van Lenthe is universitair hoofddocent sociale epidemiologie bij het Erasmus MC in Rotterdam en coördinator van het internationale onderzoek MINDMAP. In zijn bijdragen op onze website richt hij zich vooral op de relatie tussen de fysieke en sociale omgeving in relatie tot het welzijn van ouderen. Dat kan gaan over nieuwe inzichten, nieuwe initiatieven, of de kritiek die er op onderzoeksresultaten is. Meer weten? Neem contact op met hem via f.vanlenthe@erasmusmc.nl.

Meest recente blogs

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Vul hieronder uw gegevens in en blijf op de hoogte van alle evenementen en ontwikkelingen op het gebied van Active Aging!
* = verplicht veld

Onze missie

Active Ageing Nederland wil het leven van senioren aangenamer maken, zodat zij gezond en zelfstandig oud(er) kunnen worden. Om dit te bereiken bieden we een online en offline een kennis- een ontmoetingsplatform aan voor professionals die zich op senioren richten. Het platform is bedoeld voor overheden, kennisinstellingen, bedrijven en andere organisaties. Samen zijn we in staat om ervoor te zorgen dat senioren de regie over hun leven in eigen hand houden. Hierbij leggen we een accent op onder meer gezondheid, sociale participatie en veiligheid.

website: Netcreators