Elbuco partner Active Ageing Nederland

Elbuco partner Active Ageing Nederland

Elbuco heeft zich recent als nieuwste hoofdpartner aangesloten bij Active Ageing Nederland! Elbuco biedt een high service leaseconcept aan. Hierbij zijn goederen niet langer bij de gebruiker in bezit, maar krijgt de gebruiker toegang tot het gebruik van deze goederen met daarbij de volledige service en onderhoud van deze goederen binnen 24 uur. Hierbij heeft de klant altijd beschikking over goederen die zij geen dag willen of kunnen missen. Op deze pagina vind je meer informatie over Elbuco.

Stefan Bolland is Sales & Business Development Manager bij Elbuco. Hij verwacht veel van de samenwerking met Active Ageing Nederland: “Elbuco gelooft sterk in het samen optrekken tussen organisaties waardoor resources optimaal ingezet kunnen worden. Active Ageing Nederland biedt binnen deze samenwerking toegang tot een nationaal netwerk voor professionals en kennis over de wensen en behoeften van de 50-plusser.”

De samenwerking heeft zelfs al tot een concreet project geleid: Woontechnologie. Dit concept biedt integraal en op maat gemaakt advies voor ziekenhuizen en zorginstellingen die de mogelijkheden op het gebied van woontechnologie volop willen benutten. De instellingen hoeven in het concept geen dure apparatuur te voorfinancieren en zich niet druk te maken over de service en onderhoud op de apparatuur. “Het biedt niet alleen voordelen voor patiënten en bewoners, maar ook voor het eigen personeel”, aldus Stefan. “Nieuwe toepassingen volgen elkaar in snel tempo op. Dat is een positieve ontwikkeling, want woontechnologie kan het leven en het werk een stuk prettiger maken. Woontechnologie maakt het bijvoorbeeld mogelijk dat zowel mantelzorgers als de zorginstelling met één druk op de knop via een Smart TV kunnen communiceren met de cliënt. Door het grote aanbod van allerlei nieuwe producten zien zorginstellingen en ziekenhuizen echter door de bomen het bos niet meer. Woontechnologie helpt hen de juiste keuzes te maken.”

website: Netcreators