Symposium ‘Lokale seniorenbehoefte in beeld’

Active Ageing Nederland presenteert op donderdag 6 juli aanstaande de nieuwe Monitor Seniorvriendelijke Gemeenten. Dit nieuwe instrument toont aan wat ouderen in hun gemeente echt belangrijk vinden. De monitor is ontwikkeld in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction en AgeWise, een bureau dat is gespecialiseerd in seniorenmarketing en –communicatie.

Het symposium is bedoeld voor bestuurders en beleidsmakers van gemeenten en voor professionele organisaties die zich met hun producten en diensten op senioren richten. Tijdens het symposium wordt toegelicht hoe de monitor de wensen, meningen en behoeftes van ouderen in een gemeente in beeld brengt.

Ten behoeve van de monitor heeft Active Ageing Nederland samen met Motivaction en AgeWise een benchmark ontwikkeld, die het mogelijk maakt om de resultaten van een monitor te vergelijken met andere gemeenten, met provincies en met de landelijke situatie. Tijdens het symposium zal Pieter Paul Verheggen, directeur van Motivaction, de monitor en de benchmark nader toelichten. Het volledige programma van het symposium vindt u hieronder.

Het programma

Donderdag 6 juli

Aanmelden

Bestel nu uw kaarten

Locatie

Sandton Hotel in Rheden

Actueel

Aftellen tot het symposium

Het aftellen is begonnen!

Dagen

:

Uren

:

Minuten

:

Seconden

Test uw gemeente

Test uw gemeente

Hoe seniorvriendelijk is uw gemeente?

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Vul hieronder uw gegevens in en blijf op de hoogte van alle evenementen en ontwikkelingen op het gebied van Active Aging!
* = verplicht veld
website: Netcreators