Werkconferentie Seniorvriendelijke Gemeenten

Active Ageing Nederland organiseert begin oktober de Werkconferentie Seniorvriendelijke Gemeenten. De deelnemers krijgen te maken met een interactief programma, prominente sprekers en praktijkgerichte workshops onder leiding van seniorenexperts.

De conferentie is vooral bedoeld voor bestuurders en beleidsambtenaren van gemeenten die de ambitie hebben om hun (senioren)beleid te verbeteren. Na de gemeenteraadsverkiezingen hebben veel bestuurders in hun collegeprogramma’s vastgelegd dat meer aandacht moet worden besteed aan senioren(beleid). De woorden staat op papier, nu nog de daden. Veel beleidsambtenaren zitten in de spagaat; hoe vertalen we de ambities ten aanzien van de senioren naar de praktijk? De werkconferentie kan helpen om nieuw (senioren) beleid gestalte te geven. Sprekers en seniorenexperts geven tips en adviezen waarmee u direct aan de slag kunt binnen uw eigen organisatie.

Het programma

Oktober 2018

 

Aanmelden

Bestel nu uw kaarten

Locatie

Jaarbeurs Utrecht

Actueel

Meld u aan voor de Werkconferentie!

Meld u aan voor de Werkconferentie!

De Werkconferentie Seniorvriendelijke Gemeenten op donderdag 5 juli aanstaande moet concrete bouwstenen opleveren voor een beter (senioren)beleid bij gemeenten.

Meer aandacht voor senioren(beleid)

Meer aandacht voor senioren(beleid)

Na de gemeenteraadsverkiezingen hebben veel nieuw gekozen bestuurders aangegeven dat meer aandacht moeten worden besteed aan senioren(beleid).

 Aftellen tot de werkconferentie

Het aftellen is begonnen!

Dagen

:

Uren

:

Minuten

:

Seconden

Test uw gemeente

Test uw gemeente

Hoe seniorvriendelijk is uw gemeente?

Onze missie

Active Ageing Nederland wil het leven van senioren aangenamer maken, zodat zij gezond en zelfstandig oud(er) kunnen worden. Om dit te bereiken bieden we een online en offline een kennis- een ontmoetingsplatform aan voor professionals die zich op senioren richten. Binnen het platform is samenwerking een sleutelbegrip. Het platform richt zich onder meer op het uitwisselen van kennis en ervaring, het ontwikkelen van nieuwe producten & diensten en het bij elkaar brengen van partijen (on line en off line) die met active ageing bezig zijn. Het platform is bedoeld voor overheden, kennisinstellingen, bedrijven en andere organisaties. Samen zijn we in staat om ervoor te zorgen dat senioren de regie over hun leven in eigen hand houden.

website: Netcreators