‘goed’ ouder worden met Zelfstandig Leven

‘goed’ ouder worden met Zelfstandig Leven

Wouter Dijkstra, oprichter Zelfstandig Leven, wil een concrete en positieve bijdrage leveren aan het ‘goed’ ouder worden van senioren. Ook bij het afnemende gevoel van geluk, bijvoorbeeld door verlies van zelfregie en toenemende eenzaamheid, biedt hij een helpende hand.

Hoe graag we het ook willen; ondersteuning vanuit familieleden, vrijwilligers en professionele organisaties is niet altijd vanzelfsprekend.

Is er wel sprake van deze hulp, dan hebben sommige mensen weer het gevoel dat ze de controle over hun eigen leven verliezen. Of dat ze anderen belasten. Twee dingen die ze uiteraard niet willen. Voor een onbezorgd en gezond leven is het belangrijk om deze zorgen te ontnemen.

Vanuit de praktijk Zelfstandig Leven coacht en adviseert Wouter Dijkstra senioren in en rondom Zwolle. Dit kan op het gebied van wonen, welzijn, zorg, financiën én fraudepreventie. Het doel? Senioren goed en onbezorgd tot op hoge leeftijd zelfstandig laten leven. Minstens net zo belangrijk is het ontzorgen van de omgeving; kinderen, familieleden, vrienden en buren.

website: Netcreators