Columns

Louis NevenMet prof. dr. ir. Lisette de Groot, lector Louis Neven, prof.dr. Hans Kasper en dr. Frank van Lenthe heeft Active Ageing vier ambassadeurs die op geregelde basis columns/blogs voor deze site schrijven. De meest recente bijdragen vindt u hieronder. Vanuit hun eigen expertise en persoonlijkheid nemen zij u mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van gezond en zelfstandig oud worden. Met hun woorden prikkelen ze u om anders tegen dingen aan te kijken en geven daarnaast praktisch advies hoe u de nieuwste kennis kan gebruiken voor uw organisatie. Veel leesplezier!

Meest recente bijdragen

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Vul hieronder uw gegevens in en blijf op de hoogte van alle evenementen en ontwikkelingen op het gebied van Active Aging!
* = verplicht veld

Seniorvriendelijke Gemeenten

Onze missie

Active Ageing Nederland wil het leven van senioren aangenamer maken, zodat zij gezond en zelfstandig oud(er) kunnen worden. Om dit te bereiken bieden we een online en offline een kennis- een ontmoetingsplatform aan voor professionals die zich op senioren richten. Het platform is bedoeld voor overheden, kennisinstellingen, bedrijven en andere organisaties. Samen zijn we in staat om ervoor te zorgen dat senioren de regie over hun leven in eigen hand houden. Hierbij leggen we een accent op onder meer gezondheid, sociale participatie en veiligheid.

website: Netcreators