Aangenaam Slapen

Naam contactpersonen: Ruben Stelpstra en Samuel van der Linden
Website: www.aangenaamslapen.nl
Telefoonnummer: 085 – 210 45 04
Mailadres: ruben@aangenaamslapen.nl en samuelvdlinden@aangenaamslapen.nl

Ruben Stelpstra en Samuel van der Linden

Aangenaam Slapen

Profiel

Kunt u kort wat vertellen over uw organisatie en hoe u met uw organisatie een bijdrage levert aan de kwaliteit van het leven van ouderen?
Aangenaam Slapen levert slaapsystemen op maat en richt zich voornamelijk op senioren. Ouderen hebben vaak specifiekere slaapoplossingen nodig en Aangenaam Slapen kan die bieden. Wij gaan niet uit van een standaard oplossing maar kijken wat de klant wil en nodig heeft. Op basis daarvan geven wij het juiste advies om ervoor te zorgen dat de oudere doelgroep kan genieten van een betere nachtrust.

Waarom heeft u besloten deel te nemen aan Active Ageing Nederland?
Omdat Active Ageing een groot bereik heeft binnen de ouderen doelgroep en wij van mening zijn een wederzijds voordeel kunnen halen uit een samenwerking.

Wat verwacht u toe te kunnen voegen aan Active Ageing Nederland?
Wij verwachten veel kennis en een optimale nachtrust aan de leden van Active Ageing toe te kunnen voegen. Ouderen hebben een specifiekere slaapoplossing nodig en wij kunnen die bieden.

Wat verwacht u dat Active Ageing Nederland aan uw organisatie toe kan voegen?
Wij verwachten dat Active Ageing ons bereik binnen de ouderen doelgroep zal vergroten waardoor onze naamsbekendheid zal stijgen.

Waar denkt u dat we over een jaar staan met Active Ageing Nederland?
Een stabiele samenwerking die wederzijds voordeel biedt, voor jullie leden een betrouwbare slaapspecialist en voor ons een kanaal wat klanten realiseert.

 

Aanbieding

Word partner

En profiteer van de vele voordelen

Verstand van zaken

“We zochten een partner in Nederland met verstand van zaken, die dezelfde missie heeft als wij. In België is Zembro reeds bekend, maar onze introductie naar de Nederlandse markt staat nog in de kinderschoenen. We hopen dat we ook Nederlandse senioren en hun familie gemoedsrust kunnen brengen, zodat senioren langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.”

Koen Delaet

Business Creator, Zembro

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Vul hieronder uw gegevens in en blijf op de hoogte van alle evenementen en ontwikkelingen op het gebied van Active Aging!
* = verplicht veld
website: Netcreators