Black Velvet Audio BV

Naam contactpersoon: Gerben Tigchelaar
Website: www.blackvelvetaudio.nl
Telefoonnummer: 06 573 291 73
Mailadres: gerben@blackvelvetaudio.nl
LinkedIn: Gerben Tigchelaar

 

Gerben Tigchelaar

Black Velvet Audio BV

Profiel

Kunt u kort wat vertellen over uw organisatie en hoe u met uw organisatie een bijdrage levert aan de kwaliteit van het leven van ouderen?
Onderzoek wijst uit dat televisie en radio zeer belangrijk zijn voor ouderen. Een 80-jarige kijkt gemiddeld meer dan 3 uur per dag TV, niet alleen om tijd te doden, maar omdat het een belangrijke informatiebron is van wat er speelt in de wereld. Televisie heeft ook een sociale rol en het brengt vermaak en leven in huis. Radio en televisie leveren daarmee een belangrijke bijdrage aan de vitaliteit en het welzijn van ouderen en ze verminderen eenzaamheid en verveling!

Black Velvet Audio heeft de Black Velvet Opus ontwikkeld, speciaal voor optimale spraakverstaanbaarheid van radio en televisie, waarbij het geluid op een akoestische manier natuurlijk en helder wordt weergegeven. Dit is zo veel beter, dat zelfs zwaar slechthorenden het  geluid van hun tv weer goed kunnen verstaan.

De Black Velvet Opus wordt geleverd met een eenvoudige, duidelijke afstandsbediening, die ook op de TV en het kastje voor digitale televisie werkt. Men heeft nog maar één afstandsbediening nodig voor radio én (digitale) televisie. Ondanks dat de afstandsbediening van Black Velvet Audio eenvoudig is, heeft hij wel volwaardige functionaliteit. Omdat de knoppen die men weinig gebruikt of die het gebruik lastiger maken onder een schuifklepje zitten, is er minder kans dat men op een verkeerd knopje drukt en vastloopt in menu’s of instellingen. De afstandsbediening van Black Velvet Audio wordt standaard geleverd bij de Black Velvet Opus, maar is ook als los product verkrijgbaar

Waarom heeft u besloten deel te nemen aan Active Ageing Nederland?
Active Ageing biedt ons de mogelijkheid aan te sluiten bij hun waardevolle netwerk. De Black Velvet Opus draagt bij aan een belangrijk onderdeel van de missie van Active Ageing waar onder andere staat: Centraal staat de verbetering van de kwaliteit van leven van ouderen.

Wat verwacht u toe te kunnen voegen aan Active Ageing Nederland?
Met Black Velvet Audio denken wij producten aan te kunnen bieden die de kwaliteit van leven van de 49 plusser gemakkelijker en prettiger maakt, zonder dat dit zorgproducten zijn.

Wat verwacht u dat Active Ageing Nederland aan uw organisatie toe kan voegen?
Het belangrijkste in deze fase van ons bedrijf is dat wij aan kunnen sluiten bij het netwerk van Active Ageing en op die manier in contact komen met professionals, bedrijven en natuurlijk de 49-plussers van Nederland.

Waar denkt u dat we over een jaar staan met Active Ageing Nederland?
Wij denken dat Active Ageing dan een landelijk platform heeft gebouwd waar gemeenten, zorgaanbieders en bedrijven elkaar kunnen ontmoeten, een samenwerking op kunnen zetten en kennis kunnen delen.
Dit met als doel de kwaliteit het van leven van ouderen te verbeteren en kennis te vergroten.

 

Aanbieding

Word partner

En profiteer van de vele voordelen

Verstand van zaken

“We zochten een partner in Nederland met verstand van zaken, die dezelfde missie heeft als wij. In België is Zembro reeds bekend, maar onze introductie naar de Nederlandse markt staat nog in de kinderschoenen. We hopen dat we ook Nederlandse senioren en hun familie gemoedsrust kunnen brengen, zodat senioren langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.”

Koen Delaet

Business Creator, Zembro

website: Netcreators