Zembro

Naam contactpersoon: Koen Delaet
Website: www.zembro.com
Telefoonnummer: 085 303 15 32 (servicedesk)
Mailadres: koen.delaet@zembro.com
LinkedIn: Zembro
Twitter: @Zembro
Facebook: ZembroOfficial

Koen Delaet

Zembro

Profiel

Kunt u kort wat vertellen over uw organisatie en hoe u met uw organisatie een bijdrage levert aan de kwaliteit van het leven van ouderen?
Wij zijn Zembro. Zembro is een startup die ontstond toen we terugkwamen van een reis naar Silicon Valley. Door onze kennismaking met de Amerikaanse denkwijze en alle jonge startups daar, raakten we enorm geïnspireerd. We besloten er niet alleen over te denken maar het ook gewoon te doen. Zembro bracelet is het eerste product dat onze eigen startup naar de markt brengt.

Dag na dag brengen we mensen met elkaar in verbinding dankzij onze producten en diensten. Gedreven door digitale technologie werken we aan ideeën waarmee we generaties met elkaar kunnen verbinden. We gaan daarbij uit van maatschappelijke en individuele noodzaak en behoeften en zetten er de laatste technologieën voor in.

Zembro bracelet is een oplossing voor senioren en hun familie waarmee ze vrij en veilig blijven. Het zorgt voor een constante connectie tussen mensen die van elkaar houden. Ze kunnen altijd voor elkaar klaarstaan en op elk moment van de dag kunnen ze contact opnemen in het geval van nood. Hiervoor hebben we een unieke smartwatch ontwikkeld die samenwerkt met een smartphone app. En met onze slimme algoritmes, is het een echte persoonlijke assistent.

Waarom heeft u besloten deel te nemen aan Active Ageing Nederland?
We zochten een partner in Nederland met verstand van zaken, die dezelfde missie heeft als wij. In België is Zembro reeds bekend, maar onze introductie naar de Nederlandse markt staat nog in de kinderschoenen. We hopen dat we ook Nederlandse senioren en hun familie gemoedsrust kunnen brengen, zodat senioren langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. En kunnen blijven genieten van het leven, terwijl ze weten dat er altijd iemand in de buurt is als het onverhoopt een keer mis gaat.

Wat verwacht u toe te kunnen voegen aan Active Ageing Nederland?
Zembro richt zich op senioren die langer zelfstandig thuis willen wonen. Ons doel is om mensen met elkaar in verbinding te brengen dankzij onze innovatieve producten en diensten, gedreven door digitale technologie. Wellicht kunnen we dit voor elkaar krijgen in Nederland in samenwerking met Active Ageing en haar partners.

Wat verwacht u dat Active Ageing Nederland aan uw organisatie toe kan voegen?
We geloven erin dat organisaties sterker staan door samenwerking. Active Ageing heeft een uitgebreid netwerk in de Nederlandse zorgwereld wat samenwerking zal vergemakkelijken. Hun proactieve houding spreekt ons erg aan en daagt ons uit onszelf continu te verbeteren.

Waar denkt u dat we over een jaar staan met Active Ageing Nederland?
Active Ageing is over een jaar hèt platform dat het voor overheden, bedrijven, kennisinstellingen, etc. mogelijk maakt om het leven van senioren aangenamer te maken, zodat zij zelfstandig en gezond kunnen genieten van hun oude dag. Active Ageing zal over een jaar met nog meer partners samenwerken om dit voor elkaar te krijgen.

Aanbieding

Word partner

En profiteer van de vele voordelen

Verstand van zaken

“We zochten een partner in Nederland met verstand van zaken, die dezelfde missie heeft als wij. In België is Zembro reeds bekend, maar onze introductie naar de Nederlandse markt staat nog in de kinderschoenen. We hopen dat we ook Nederlandse senioren en hun familie gemoedsrust kunnen brengen, zodat senioren langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.”

Koen Delaet

Business Creator, Zembro

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Vul hieronder uw gegevens in en blijf op de hoogte van alle evenementen en ontwikkelingen op het gebied van Active Aging!
* = verplicht veld
website: Netcreators