Webinar op 31 oktober aanstaande

Webinar op 31 oktober aanstaande

Het webinar over de Monitor Seniorvriendelijke Gemeenten is verzet naar dinsdag 31 oktober aanstaande van 15.30 tot 16.30 uur. Heeft u zich al aangemeld? Dan hoeft u zich niet opnieuw aan te melden.

Webinar Seniorvriendelijke Gemeenten

Het webinar is vooral bedoeld voor beleidsmakers van gemeenten, die zich op ouderen richten. Vanuit uw luie stoel thuis kunt u via internet een presentatie volgen van Pieter Paul Verheggen (directeur Motivaction) over zaken die senioren in hun gemeente belangrijk vinden om daar prettig oud te kunnen worden. Tijdens de uitzending kunt u ook actief meediscussiëren en vragen stellen aan Pieter Paul. Hij zal tijdens het webinar tevens aan de tand worden gevoeld door seniorenexpert Ronald Provoost.

Wilt u deelnemen aan het webinar op 31 oktober? Meld u dan aan via: https://www.onlineseminar.nl/crowdale/webinar/19471/monitor-seniorvriendelijke-gemeenten/

Het webinar wordt u aangeboden door Active Ageing Nederland, Motivaction, AgeWise en H3ROES. Dit zijn de organisaties die betrokken zijn bij de Monitor Seniorvriendelijke Gemeenten. De organisatie van het webinar is in handen van Crowdale.

website: Netcreators