Woonzorgcentrum Joannes Zwijsen nieuwe partner!

Woonzorgcentrum Joannes Zwijsen nieuwe partner!

Woonzorgcentrum Joannes Zwijsen, onderdeel van De Wever, is sinds kort lid van de expertgroep van Active Ageing Nederland.  De Wever is dé organisatie op het gebied van ouderenzorg in Tilburg. De Wever levert zorg- en dienstverlening zowel bij de mensen thuis als op één van de vijftien woonzorg- en behandelcentra, waar Joannes Zwijsen er één van is.

“Hier voel ik me thuis, hier wil ik zijn” is het motto van Woonzorgcentrum Joannes Zwijsen. Dat betekent dat senioren binnen het zorgcentrum hun leven dat ze gewend zijn, zo veel mogelijk voortzetten. Alles draait om beleving, behoefte, ervaring.

Tot tien jaar geleden woonden er kloosterlingen in Joannes Zwijsen, tegenwoordig groeit het aantal leken fors. Maar gemeenschapsleven en geloof nemen er nog steeds een belangrijke plek in. Ieders geloof. Joannes Zwijsen staat midden in de maatschappij, veranderen mee in openheid. Maar zijn misschien wat spiritueler dan andere centra.

Meer over woonzorgcentrum Joannes Zwijsen en hun motivatie om lid te worden van Active Ageing Nederland leest u op deze pagina.

website: Netcreators